coop.no 

VÅRE BUTIKKER

Butikkene
Prislofte
Lokaler

City Lade

Medlem nr 200.000 og åpning av Extra Ila

Coop Midt-Norge åpnet i dag 22. november sin 25. Extra butikk. Butikken ligger i Ila i Trondheim og butikksjef Daniel Hansson med alle ansatte er tydelig stolte over sin nye butikken. Daniel fremhever spesielt det flotte frukt/grønt rommet, bare det er verdt et besøk sier han. I Norge er det nå hele 423 Extra-butikker og hele 7 butikker åpner denne uken, så Norges billigste dagligvarekjede (kåret av VG i oktober) er i betydelig vekst.

CMN får stadig flere nye medlemmer og har nå hele 200.000 medlemmer.  Dette ble markert samtidig med åpningen av Extrabutikken.  Medlem nå 200.000, Camilla Lorentsen, fikk overrakt en gavesjekk på kr 10.000 og blomster av styreleder Lisbeth Bull Husby. 

  

Tips en venn: